Olika tester om mig

Mitt riktiga namn:
Hulda betyder god och vänlig. Det är precis vad du är. Att gubben luktar koskit struntar Hulda i hon städar när han smutsar ner utan en kommentar. Hon tar dagen som den kommer och försöker få ut så mycket av livet som bara möjligt.
Jag som seriefigur:
Smurf, liten men naggande god.

Hur lättlurad är du:
Du är ett riktigt smartass! Du går inte på något folk säger- du ser igenom lögnerna.

Hur feministisk är du:
 Könsneutral. Lika för ALLA oavsett vilket kön du tillhör. Frågan är om vi är kön eller människor...vem vet igentligen?

Vilken hundras är du:
Du är en grupp 2 som kan passa med en ras som kräver en bestämd och fast hand. Kanske en Rottweiler? Rottweilern skapar starka band till sin ägare och har stort begär att tillfredsställa ägaren. Den kräver mycket uppmärksamhet från sin ägare och bryr sig om att deras ägare är glad. De är hundar med Starkt och Stabilt psyke och är lugn, vänlig och godmodig som är tålmodig med barn, tillgivna och följsamma.

Vilken hundras passar dig:
pitbull. Berner sennen. En berner sennen är väldigt trogen. Han följer dig till världens ände! Han är din bästa vän och älskar sin familj. En stor hund som behöver mycket plats. En berner är en utmärkt gårdshund men kan vara ganska reserverad mot främligar. Berner är inte en hund som går och driver för sig själv, utan vill vara med sin flock.

Vilken typ av medmänniska är du:
Den gode lyssnaren. Du är den som dina vänner väljer att tala med istället för att betala pengar för psykologisk rådgivning. Du har alltid tid, och du lyssnar intresserat och avbryter inte dina vänner. Alla får skvallra hos dig, för du håller alltid med den som talat sist.

Vilken sorts mobil är du:
 Du är en Nokia 5800 Express Music! Härligt! Du är en av de snyggaste man kan tänka sig, samtidigt som du klarar allt, och har ett grymt inre. Du är en person som alla nog vill ha i fickan, tror jag! Du har massor av vänner som du ofta umgås med, du stär nära din familj, och sköter dig exemplariskt i de allra flesta avseenden. Du ser också väldigt bra ut, även om du kanske inte tror eller vet om det själv, och alla vill umgås med en sån som dig!

Är du en nörd:
 Inte nörd, men gillar ändå att sitta vid datorn ibland. Spel är inte riktigt din grej, du har gett det en chans men som sagt, inte din grej. Datorn för dig är mer ett verktyg än en livsstil. Du har ditt på det torra.

Hur populär är du bland det motsatta könet:
Det är dig de drömmer om! Du är älskad från topp till tå, av alla!

Hur tänker du om livet:
 Älskar livet. Du älskar verkligen ditt liv , kan bli lite osäker ibland men har det endå hur bra som hälst just nu . någon eller något får ditt hjärta att vara varmt , du är social och gillar att ha kul . Du kan hålla dig till en bra person som inte vill någon illa. Du kanske har din rätta kärlek ? Njut så långt det går , men var försiktig för turen kan vända, då du kommer ligga på sängen och känna det du förut kanske inte känt , kanske ångest . Men kul att du har det bra , FORTSÄTT SÅ !

Vilket transportmedel passar dig bäst:
 Personbil. Du är målinriktad och frihetsälskare. Du bryr dig mer om vikten av att komma fram bekvämt och snabbt än kostnad och miljö. Du tar igen dina goda miljögärningar på andra områden istället. Detsamma gäller motion, du tar träningen när du inte har bråttom någonstans. Din ekonomi är god så du har råd med bil. Dessutom tycker du att det kan vara helt ok att impa lite med fina 19" fälgar och lågprofildäck. Du vill kunna transportera dig utan att binda dig vid tidtabeller. För dig är bilen ett självklart val i alla lägen , förutom när du druckit alkohol såklart.


Hahahah det är så roligt att se svaren på alla dessa tester.
Vissa skrattar man ju ihjäl sig åt.
Vissa tycker man kan stämma ganska bra och vissa är helt sjuka :)
Aja nu vet alla hur jag är, eller rättare sagt, ska vara hehe

Ska snart möta virre så ska vi på kurs/utbildning om hudvårdsprodukter.
Är kanske inte så brydd im sånt men det kanske blir intressant.
Ses och hörs ^^,

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback